Adorján Liza


🎀Adorján Liza vagyok. Bruttóban 4 gyermekes, házas, vidéki átlagos anyuka. Végzettségemet tekintve bűnügyi nyomozó, pedagógia bölcsész, Mother Coach, Maminbaba és dinamikus TerhesTorna oktató, szoptatási segítő és csecsemő- és gyermekhordozási tanácsadó, Zumba oktató.

🎀Az életem a gyerekeim és mások gyerekei, az anyukák, a nők, a családok és minden, ami ezzel kapcsolatos. A hordozás pedig ennek elengedhetetlen része. Nálam mindenki egyformán fontos. Az is, aki teljes elszántságból hordoz, és az is, aki csak a túlélés eszközének tekinti. A legfontosabb az, hogy mindebben megerősíteni és támogatni tudjam a hozzám fordulókat.

🎀A Maminbaba egy olyan program, melyen a kismama 2-3. trimeszterben, majd az anyuka a gyermekágyi időszak után együtt vehet részt babájával. Amellett, hogy szuper kikapcsolódás és szocializációs közeg anyának és babának egyaránt, számtalan egyéb pozitív hatással is rendelkezik. A picik számára a kötődést, ritmusérzék- és idegrendszeri fejlődést eredményez, anyának kapcsolatteremtő, monotonitást űző és szórakoztató kikapcsolódás.

🎀Az idei Születésünnepen egy piknikkel egybekötött fergeteges Maminbaba Flashmobbal várom a hordozni, mozogni vágyó, érdeklődő anyukákat:
🔖2024. május 8-án szerdán, 9:30-tól Kecskemét Főterén

Továbbá egy igazán szabadszellemű interaktív előadás keretein belül boncolgatjuk az anyaság csínját-bínját. MotherCoach-ként arról mesélek majd, hogy:
Hogyan éld túl az anyaságot!?
🔖2024. május 13. hétfő 16:30-tól a Széchenyi Közösségi Házban

Minden további információ rólam és elérhetőség:
➡️ www.adorjanliza.hu